Asumista ja hyvinvointia -messujen pääosassa hyvä ja sujuva arki

21.5. Alajärven monitoimihallissa järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään jo 9. messutapahtuma JPYP:n toimialueella. Ohjelmassa on haluttu nostaa esiin paikallista osaamista ja palveluita. Tapahtuman teemana on hyvä arki ja asuminen.
21.5. Alajärven monitoimihallissa järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään jo 9. messutapahtuma JPYP:n toimialueella. Ohjelmassa on haluttu nostaa esiin paikallista osaamista ja palveluita. Tapahtuman teemana on hyvä arki ja asuminen.
21.5. Alajärven monitoimihallissa järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään jo 9. messutapahtuma JPYP:n toimialueella. Ohjelmassa on haluttu nostaa esiin paikallista osaamista ja palveluita. Tapahtuman teemana on hyvä arki ja asuminen.
21.5. Alajärven monitoimihallissa järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään jo 9. messutapahtuma JPYP:n toimialueella. Ohjelmassa on haluttu nostaa esiin paikallista osaamista ja palveluita. Tapahtuman teemana on hyvä arki ja asuminen.
LAUANTAINA 21. toukokuuta Alajärven monitoimihallissa järjestettävien Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen järjestäjät ovat valmiina vastaanottamaan kävijöitä runsain määrin, kertoo JPYP:n yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi. Asumista ja hyvinvointia’22 -messut kokoavat alueen toimijat yhteen jo yhdeksättä kertaa.

–Alun perin nyt järjestettävät messut oli määrä järjestää keväällä 2020, mutta koronapandemia siirsi messuja eteenpäin. Terveysturvallisuus on otettu huomioon Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen suunnittelussa ja toteutuksessa, mahdollistaen miellyttävän messukokemuksen niin kävijöille kuin näytteilleasettajillekin. 

Asuminen ja hyvinvointi palasi messujen teemaksi.

–Alajärven kaupunki on viime vuosina panostanut runsaasti liikuntarakentamiseen ja sen mukanaan tuomaan hyvinvointiin. Koronan jälkeisenä aikana hyvä, sujuva ja tasapainoinen arki on yhä merkittävämmässä roolissa ihmisten elämässä. Arjen hyvinvointia korostetaan myös messujen ohjelmassa sekä näytteilleasettajien monimuotoisessa tarjonnassa.

Ohjelmasisältöihin on nostettu tänä vuonna erityisesti paikallinen osaaminen muun muassa puurakentamiseen keskittyvän paneelikeskustelun, sisustuksen trendikatsauksen sekä hyvinvointivinkkien muodossa. Vapaa-ajan voimavaroista ammentaa myös tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitävä yrittäjänä ja kiipeilijänä tunnettu Veikka Gustafsson. Tilaisuuden juontamisesta ohjelmalavalla vastaa TV:stä tuttu Joanna Kuvaja.

Asumista ja hyvinvointia -messuilla on oma tili Facebookissa, jossa tapahtumaa ja sen sisältöjä tuodaan esille messuja edeltävinä päivinä. Messujen ohjelma on nähtävillä myös tapahtumasivulla JPYP:n verkossa.

JPYP:N kanssa messujen toteutuksessa yhteistyössä toimii Alajärven kaupunki. Kaupungin vapaa-aikatoimi yhteistyössä MLL Alajärven sekä Alajärven 4H-yhdistys ry:n kanssa järjestävät hallin yu-alueella toiminnallista tekemistä lapsille ja nuorille muun muassa iWall -peliseinän, askartelupajan sekä temppuradan muodossa. 

Alajärven Osuuspankki ja OP Koti, Alajärven Puhelinosuuskunta ja Euronics Alajärvi, Alajärven Sähkö Oy, Finnlamelli Oy ja K-Rauta Alajärvi ovat Asumista ja hyvinvointia’22 -messujen pääyhteistyökumppanit. Kaiken kaikkiaan näytteilleasettajia rakentamisen, remontoinnin, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan eri osa-alueilta on messuilla yhteensä 50. 

Myös Järviseudun Sanomat on mukana messuilla.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.