Outdoor active ohjaa oikealle polulle – esittelytapahtumiin osallistui yli 300 henkilöä

Aisapari järjesti huhtikuussa kaikkiaan kymmenen tilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla. Kuva Lappajärveltä, Välijoen laavulta.
Aisapari järjesti huhtikuussa kaikkiaan kymmenen tilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla. Kuva Lappajärveltä, Välijoen laavulta.
Aisapari järjesti huhtikuussa kaikkiaan kymmenen tilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla. Kuva Lappajärveltä, Välijoen laavulta.
Aisapari järjesti huhtikuussa kaikkiaan kymmenen tilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla. Kuva Lappajärveltä, Välijoen laavulta.
LUONNOSSA voi retkeillä, vaikka koko perheen voimin. Aina ei tarvitse lähetä kauas, lähialueiltakin löytyy kohteita, joissa voi nauttia luonnosta ja nuotiotulen loimusta. Lähialueen laavuja ja luontokohteita tehtiin tutuksi, kun Aisapari yhteistyökumppaneineen järjesti huhtikuussa kymmenen luontotilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla.
Aina oikealla polulla -tapahtumissa oli mukana kaikkiaan yli 300 osallistujaa. Kitkan ulkoilualueella järjestetyssä tapahtumassa oli mukana Markki Partio. Sirpa Saarijärvi paistoi munkkeja trangialla.
Aina oikealla polulla -tapahtumissa oli mukana kaikkiaan yli 300 osallistujaa. Kitkan ulkoilualueella järjestetyssä tapahtumassa oli mukana Markki Partio. Sirpa Saarijärvi paistoi munkkeja trangialla.

Lähiluontokohteissa järjestetyissä tapahtumissa oli mukana yli 300 osanottajaa. Tapahtumaan osallistuneet saivat retkivarustuksekseen kevytrepun ja juomapullon. Tapahtumissa oli myös jaossa Aisaparin alueen lähiretkikohteista painettuja kortteja. Kauniiden retkikohdekuvien lisäksi kortit sisältävät aimo annoksen tietoa. Kortin etupuolelle painettu qr-koodi ohjaa Aisaparin kotisivulle www.aisapari.net/intolinkki. Sivulta löytyy Outdoor active-sovelluksen näkymä, josta pääsee helposti selaamaan Aisaparin alueen kohteita.

Kortin toisella puolella on sanalliset ohjeet Outdoor active-sovelluksen lataamiseen, sekä qr-koodi, joka vie suoraan outdoor active-sovellukseen.

Sovelluksesta voi jakaa reittitietoja myös omille kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Älypuhelimessa sovellus opastaa käyttäjää reiteillä ja muissa kohteissa sekä antaa tietoa kohteen erityisvaatimuksista ja reitin varrella olevista palveluista.

Outdoor active-sovellus on maailman johtava Outdoor-matkailualusta, jolla on jo nyt yli 11 miljoonaa käyttäjää useissa eri maissa. Käyttäjälle sovellus on maksuton.

Aisapari on hankkinut käyttöönsä lisenssin, jonka avulla järjestelmään syötetään tietoa oman alueemme reiteistä, luontokohteista ja palveluista. Tietoa syötetään yhteistyössä kuntien ja reittejä ylläpitävien yhdistysten kanssa. Tietoja ohjelmaan syöttävässä tiimissä on tällä hetkellä parikymmentä henkilöä. Erityisesti kuntien vapaa-aikatoimet ovat olleet kiinnostuneita sovelluksen käytöstä, sillä se palvelee erinomaisesti kuntien tarpeita alueen luontokohteiden esittelyssä. Jos tietojen syöttäminen järjestelmään kiinnostaa, niin voit olla yhteydessä Aisaparin hankeneuvoja Päivi Kultalahteen, häneltä saat tunnukset tietojen syöttämiseen.

Aisapari on mukana esittelemässä sovellusta kevään aikana erilaissa tapahtumissa, muun muassa 21. toukokuuta Jokilaakson matkailupuutarhassa Lakeus kukkii-tapahtumassa Lapualla sekä samana päivänä Alajärvellä Asumista ja hyvinvointia -messuilla. Voimme järjestää esittelytilaisuuden myös oman kylänne kodalla tai laavulla. Olkaa yhteydessä!

Marita Mattila

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.