Järvistä esitetään hyvinvointialuejohtajaksi

Tero Järvinen toimii virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana. Kuva: näyttötallenne aluevaltuuston kokouksesta maaliskuussa.
Tero Järvinen toimii virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana. Kuva: näyttötallenne aluevaltuuston kokouksesta maaliskuussa.
Tero Järvinen toimii virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana. Kuva: näyttötallenne aluevaltuuston kokouksesta maaliskuussa.
Tero Järvinen toimii virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana. Kuva: näyttötallenne aluevaltuuston kokouksesta maaliskuussa.
MAANANTAINA 9. toukokuuta kokoontunut aluehallitus päätti yksimielisesti esittää Tero Järvistä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi. Päätöksen asiasta tekee 16.5. kokoontuva aluevaltuusto. Alavutelainen terveystieteiden maisteri toimii virkaa tekevänä hyvinvointialuejohtajana.

–Hyvinvointialuejohtajan virkavalintaa valmistellut työryhmä haastatteli kaikki hakijat. Työryhmä päätyi yksimielisesti Tero Järvisen kannalle. Perusteena on laaja-alainen työkokemus ja muut ominaisuudet, jotka vastasivat aluevaltuuston asettamiin hakukriteereihin, työryhmän puheenjohtaja Paula Risikko toteaa. 

ALUEHALLITUS päätti perustaa ja avata sisäiseen ilmoittautumismenettelyyn hyvinvointialueen hallintojohtajan, talousjohtajan, henkilöstöjohtajan, tietohallintojohtajan, kehitysjohtajan ja tukipalvelujohtajan virat. Lisäksi sisäiseen ilmoittautumismenettelyyn avataan jo aiemmin perustettu toimialueylihoitajan virka. 

–Virkavalintoja valmistelee työryhmä, johon kuuluu aluehallituksen puheenjohtajisto: pj Lasse Hautala, varapuheenjohtajat Sami Keskinen ja Anneli Jäätteenmäki sekä Sirkka Penttilä (sd), Riitta Kangasluoma (ps) ja vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen. 

–Aikataulullisesti näiden virkojen täyttäminen on tärkeää, jotta valmistelutyö etenee aikataulussa, aluehallituksen puheenjohtaja Lasse Hautala sanoo. 

–Toivomme runsaasti hakijoita tulevan hyvinvointialueen eri osista. 

Ilmoittautumismenettely avataan toukokuun puolivälin jälkeen ja koskee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle liikkeenluovutuksella siirtyvää henkilöstöä. 

Aluevaltuusto on jo aiemmin päättänyt kolmen professiojohtajan ja viiden toimialuejohtajan viran perustamisesta. Aluehallitus päätti kokouksessaan julistaa professiojohtajien ja toimialuejohtajien virat haettavaksi sisäiseen ilmoittautumismenettelyyn 10.–24.5.2022. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.