• Tapahtuman mukana kiersi kaltoinkohdelluista iäkkäistä naisista kertova valokuvanäyttely ”Ennen minä juoksin pakoon”.
  • Ylihärmän seurakuntatalolla järjestetyssä tapahtumassa oli ollut hyvin kävijöitä.
  • Marjo Penttala, Anne Kettula ja Erkki Mantere opastivat sydäniskurin käyttöön ja elvyttämiseen. Kuvassa myös Härmän sydänyhdistyksen aivan hiljattain hankkima Anne-elvytysnukke, jonka rintamukseen oli kiinnitetty harjoitussydäniskuri.
  • Näyttelijä-koomikko Tuula Kuoppala hauskuutti yleisöä.

Tapahtumissa pohdittiin, mitä minulle kuuluu

Kuudella paikkakunnalla järjestettiin kuun vaihteessa ”Mitä minulle kuuluu?” -niminen tapahtumakiertue. Tapahtumien tarkoituksena oli herättää ihmisiä miettimään, mitä heille kuuluu koronan ja eristäytymisen aiheuttaman matalapaineen aikana. Mukana oli tietoa, kohtaamisia ja näytteilleasettajia, ja kävijät saivat tietoa eri yhdistyksien tarjoamista virikkeistä.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: