Matti Lehto lahjoitti 5 000 euroa stipendirahastoon

Lahjoitusta vastaanottamassa Jari-Matti Uusitupa (kuvassa vas.), Marko Timo, Peltola Maija, Raitala Anita. Matti Lehto kuvassa keskellä.
Lahjoitusta vastaanottamassa Jari-Matti Uusitupa (kuvassa vas.), Marko Timo, Peltola Maija, Raitala Anita. Matti Lehto kuvassa keskellä.
Lahjoitusta vastaanottamassa Jari-Matti Uusitupa (kuvassa vas.), Marko Timo, Peltola Maija, Raitala Anita. Matti Lehto kuvassa keskellä.
Lahjoitusta vastaanottamassa Jari-Matti Uusitupa (kuvassa vas.), Marko Timo, Peltola Maija, Raitala Anita. Matti Lehto kuvassa keskellä.
VIMPELILÄINEN Matti Lehto, 84, halusi lahjoittaa gradun kirjoittamiseen osoitetut avustukset yhteiskoulun ja lukion rahastoon jaettavaksi ”oppilaille, jotka ovat kiinnostuneet ja kunnostautuneet historian opinnoissa.” Mainittaviksi tukijoiksi hän mainitsee Järviseutu-seuran. Loput rahat tulivat kunnan rahoituksista ja yrityksiltä. Summa ei kuitenkaan tullut aivan täyteen avustuksista, loput hän kertoo lahjoittavansa omasta pussista.

VIMPELILÄINEN Matti Lehto, 84, halusi lahjoittaa gradun kirjoittamiseen osoitetut avustukset yhteiskoulun ja lukion rahastoon jaettavaksi ”oppilaille, jotka ovat kiinnostuneet ja kunnostautuneet historian opinnoissa.” Mainittaviksi tukijoiksi hän mainitsee Järviseutu-seuran. Loput rahat tulivat kunnan rahoituksista ja yrityksiltä. Summa ei kuitenkaan tullut aivan täyteen avustuksista, loput hän kertoo lahjoittavansa omasta pussista.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.