Jääkärimuseolle merkittävä lahjoitus

Julkaistu:

SUOMEN jääkärimuseo Kortesjärvellä saa itsenäisyyspäivän alla merkittävän lahjoituksen.

Kortesjärveläislähtöinen Raili Mäkelä, joka on tehnyt Seinäjoella pitkään ja ansiokkaasti töitä sotilaskotisisarten parissa ja yhdistyksen johdossa, aikoo lahjoittaa museolle sotilaskotisisarpukunsa ansio- ja kunniamerkkeineen sekä arkistomateriaalia. 

Mäkelä on ollut myös aktiivinen sotaorpojen asioissa, mikä myös heijastuu arvokkaassa materiaalikokonaisuudessa.

Lisäksi jyväskyläläinen, eläkkeellä oleva historian opettaja Liisa Holma on koonnut kirjan Mäkelän muistiinpanoista ja hänen arkistonsa aineistosta. Kirjasta yksi kappale on luvattu myös museolle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.