Keskustalta kuusi ehdokasta aluevaaleihin Kauhavalla

Julkaistu:

Aihe:

Nimetyt ehdokkaat ovat diakoni Marita Kunnari, tiede- ja kulttuuriministeri, kansanedustaja Antti Kurvinen, kunnallisneuvos Tapio Liinamaa, metsäasiantuntija Jaakko Niemistö, yrittäjä Harri Ojanperä ja sairaanhoitaja Tiina Roumio.

Ehdokkaat pitävät tärkeänä, että palveluiden saatavuus toteutuu tasapuolisesti koko maakunnassa.

-Jokaisesta pitäjästä täytyy löytyä oma hyvinvointikeskus. Lähdemme hyvin keskustalaisesta tavoitteesta liikkeelle, että lähipalvelut on turvattava koko Etelä-Pohjanmaan alueella, kauhavalaiset ehdokkaat painottavat.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.