Keskustalta kuusi ehdokasta aluevaaleihin Kauhavalla

Kauhavan Keskusta nimesi aluevaaliehdokkaaksi kuusi kokenutta luottamushenkilöä kunnallisjärjestön syyskokouksessaan. -Ehdokaslistamme on hyvin monipuolinen. Ehdokkaita on tasaisesti koko kaupungin alueelta, eri ikäiset naiset ja miehet ovat edustettuina. Kauhavan Keskusta pitää tärkeänä, että tässä aluerakenteen muutoksessa meiltä löytyy ehdokkailta kokemusta ja vahvaa näkemystä toiminnan toteutukseen, kertoo Keskustan Kauhavan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Annukka Annala.

Nimetyt ehdokkaat ovat diakoni Marita Kunnari, tiede- ja kulttuuriministeri, kansanedustaja Antti Kurvinen, kunnallisneuvos Tapio Liinamaa, metsäasiantuntija Jaakko Niemistö, yrittäjä Harri Ojanperä ja sairaanhoitaja Tiina Roumio.

Ehdokkaat pitävät tärkeänä, että palveluiden saatavuus toteutuu tasapuolisesti koko maakunnassa.

-Jokaisesta pitäjästä täytyy löytyä oma hyvinvointikeskus. Lähdemme hyvin keskustalaisesta tavoitteesta liikkeelle, että lähipalvelut on turvattava koko Etelä-Pohjanmaan alueella, kauhavalaiset ehdokkaat painottavat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.