Vahvistunut Veto ja suursuosikki Manse iskevät yhteen Saarikentällä

Superpesiskauden tunnelmiin päästään kotikatsomoissa jo 8. toukokuuta, kun Veto kohtaa Mansen Saarikentällä. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto on vahvistunut viime kaudesta Teemu Isokedon paluun myötä. Kossusta Vetoon tullut kokenut Veli-Pekka Yli-Hirvelä tuo joukkueeseen osaamista ja taitoa.Vedon peliä johtaa Tomi Niskanen, joka palaa jälleen miespesiksen pariin vietettyään kolme viime kautta Lapuan Virkiän viuhkassa.

Tampere on yksi tulevan Superpesiskauden suosikkeja. Matti Iivarinen on saanut ryhmäänsä hurjan nipun vahvistuksia: nimet Juha Puhtimäki, Henri Puputti, Topias Lilja, Simo Vainikainen, Lauri Kivinen ja Tuomas Jussila ovat tuttuja kaikille pesäpalloa seuraaville.

Vimpelin viuhkamies, pelinjohtaja Tomi Niskanen on tyytyväinen että päästään vihdoinkin pelaamaan taas ulkona.

Mainos

-Harjoitusottelut Tamperetta vastaan ovat hyvä mittari siihen, missä vaiheessa mennään tällä hetkellä. Kovaa joukkuetta vastaan lähdetään tietenkin heti tosimielellä haastamaan.

Ottelu pelataan ilman yleisöä. Katseluoikeudet Veto TV:n huippuotteluun ViVe-Manse tulevat myyntiin osoitteessa netticket.fi.

-ViVen tiedotus-

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.