• Evijärveläisopiskelijat kuuntelivat etäyhteyden kautta tutkimusavustaja Veera Lupusen luentoa tekoälystä. Kuvat: Tuija Saarteinen
  • Patjalla istuvat evijärveläisnuoret olivat suorittaneet poliisiammattikorkeakoulun pääsykokeen ketteryystestin. Se ei ollut pakollista, mutta he, jotka tekivät testin, pitivät kokemusta mukavana. Kuvat: Tuija Saarteinen

Korkeakoulut lukioon

Evijärven, Alajärven, Härmän, Kauhavan, Lappajärven ja Vimpelin lukioissa pidettiin 14.–20. huhtikuuta Korkeakoulut lukioon -teemaviikko. Tavoitteena oli auttaa nuoria suunnittelemaan paremmin jatko-opintojaan ja helpottaa siirtymistä lukiosta korkeakouluihin. Ohjelmassa oli muun muassa virtuaalisia kampusvierailuja sekä korkeakoulujen järjestämiä seminaareja ja työpajoja esimerkiksi ilmastonmuutoksen tutkimukseen ja lääkekemiaan liittyen.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: