Järvi-Pohjanmaan uusi koronatartunta ulkomailta

Julkaistu:

Aihe:

Edellisen, 15.3.2021 annetun tiedotteen jälkeen yhdellä Järvi-Pohjanmaan alueella oleskelevalla henkilöllä on todettu koronatartunta. Tartunta on peräisin ulkomailta, ja se tuli ilmi maahantuloon liittyvässä koronatestissä. Tämä kyseinen henkilö on kirjattu THL:n koronakartassa Alajärven positiivisiin koronatapauksiin, joten Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella todettujen koronatartuntojen määrä nousi 137 koronatartuntaan.

Tällä hetkellä Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on yhteensä kaksi henkilöä eristyksissä tai karanteenissa.

Länsi-ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräys enintään 10 henkilön yleisötilaisuuksista tai yleisistä kokouksista on voimassa 31.3.2021 asti. Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki antoi suosituksen Etelä-Pohjanmaan alueelle 1.3.2021, minkä perusteella Järvi-Pohjanmaan perusturva antoi suositukset alueen asukkaille. Aikaisemmin annettuihin suosituksiin tai rajoituksiin ei ole tullut muutoksia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.