Aijjoos juttelemaan etäkahveille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MONET ikäihmiset ovat ottaneet digiloikan ja oppineet osallistumaan etänä järjestettäviin tapahtumiin.

Aijjoos-toiminta järjestää Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä ikäihmisille etäkahvihetkiä viikoittain. Tuttujen ihmisten kasvojen näkemisen ja juttelun lisäksi niihin kuuluu myös ohjelmaa: etäkahveilla ovat vierailleet tähän mennessä Liikenneturvan kouluttaja Harri Kivikoski ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtava ylilääkäri Heidi Ojala.

Tänään tiistaina kello 13 käydään virtuaalisesti Suomen jääkärimuseossa museointendentin opastamana.

Mainos

–Ikäihmiset toivoivat etäkahveille apteekkaria, ja Leena Ulvinen lupasikin olla mukana 25. maaliskuuta kello 13, sanoo kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala Aijjoosista.

Etäkahvihetkille kokoonnutaan virtuaalisesti Teams-sovelluksen kautta. Sitä voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Aijjoos-toiminnan nettisivuilta löytyy linkki, mistä pääsee etäkahvihetkeen mukaan.

–Ikäihmiset ovat viettäneet paljon aikaa kotona korona-aikana. Nyt on lähdetty kokeilemaan tällaista toimintaa, johon voi osallistua kotisohvalta. Jokaiseen etäkahvihetkeen on kuulunut myös pieni jumppahetki, ettei liikunnan merkitys unohtuisi. Tervetuloa mukaan, sanoo kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala Aijjoosista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.