Ankkurien edustuspesäpallo eriytyi emäseurasta

Alajärvellä on nuori ja menestyvä edustusjoukkue. Junioritoiminta on myös niin loistavalla mallilla, että sieltä on lupa odottaa todellisia huippupelaajia täydentämään edustusjoukkuetta, toteaa Tapio Kantokoski. Kuva: Ankkureiden tiedotus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Yhteistyö kuitenkin jatkuu laajasti Alajärven Ankkurit ry:n lajijaostojen kanssa ja molemmat seurat käyttävät tuttua sinikeltaista väritystä ja samaa tuttua ankkurilogoa jatkossakin, kertoi Alajärven Ankkuritpesis Ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoski.

Syksyllä 2019 asetetulle pesäpallotyöryhmälle asetettiin kovat tavoitteet. Päällimmäisenä oli pelastaa Alajärven Ankkurit ry uhkaavalta vararikolta. Muita tehtäviä oli eriyttää edustuspesäpallo omaksi talousyksikökseen niin, ettei siitä koituisi missään olosuhteissa uhkaa muulle urheilutoiminnalle.

Menestyvän edustusjoukkueen luominen oli myös yksi päätehtävistä.

–Pesäpallotyöryhmä hoiti velvoitteensa loistavasti, ja Alajärven Ankkurien Ykköspesisjoukkueen sekä B-poikien taloudellinen vastuu siirtyi loppuvuodesta 2020 Alajärven Ankkuritpesis ry:n alle.

Tällä hetkellä edustuspesäpallolla ei ole tilivelkoja lainkaan, ei myöskään maksurästejä pelaajille eikä verottajalle. Kaikki taloudelliset velvoitteet on saatu neuvoteltua pitkäaikaisiksi. Ne ovat hallittavissa, mutta vaativat vuosittain ylijäämäisen tuloksen.

Kaikki pesäpalloa koskevat velat on siirretty Alajärven Ankkuritpesiksen alle ja emäseura Alajärven Ankkurit ry voi jatkaa toimintaansa velattomana.

Alajärvellä on nuori ja menestyvä edustusjoukkue. Junioritoiminta on myös niin loistavalla mallilla, että sieltä on lupa odottaa todellisia huippupelaajia täydentämään edustusjoukkuetta.

Miten tähän päästiin? –Ankkurien pesäpallon taloudellinen tulos oli kaudella 2020 vahvasti positiivinen. Tämä perustui kumppanimyynnin hyvään onnistumiseen, järjestetyn haastekeräyksen hyvään tulokseen, joukkueen kulujen sopeuttaminen koronavuoden asettamiin mittasuhteisiin sekä hyvään urheilulliseen menestykseen ja sitä kautta hyviin lipputuloihin. Eikä pidä vähätellä sitä, että tämä kaikki toteutettiin täysin talkoovoimin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.