Palonalku tehtaassa Alajärvellä

Mäkelä Alun tehtaalla Alajärven Mäkeläntiellä syttyi tulipalo maanantaina 25.1.2021 aamulla.

Mäkelä Alun tehtaalla Alajärven Mäkeläntiellä syttyi tulipalo maanantaina 25.1.2021 aamulla. Hälytys tehtävästä tuli ennen aamukahdeksaa. Paikalla oli pelastuslaitoksen yksiköitä Alajärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä. Tehtävä osoittautui palonaluksi tuotantolaitoksen maalauslinjaston ilmastointikanavassa. Palo on saatu sammutettua eikä vahinkoja palosta aiheutunut. Edit 09:10: tarkenettu palon kohdetta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.