Evijärven kirkkovaltuusto 21.1.: Jäsenvalintoja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kirkkovaltuusto valitsi toimikautensa puolivälissä puheenjohtajiston kirkkovaltuustoon vuosille 2021–22.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajana valittiin jatkamaan Paula Puotinen ja varapuheenjohtajana Asko Latukka.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi vuosille 2021–22 kirkkovaltuusto valitsi jatkamaan Ann-Helen Mäkelän ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Mikko Loivan.

Kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin Mari Alatalo (henkilökohtainen varajäsen Lauri Tähtinen), Kari Joutsen (Satu Lumiaho), Heino Kangastupa (Hilja Elgbacka), Martti Lappinen (Heli Saari), Martti Mäkinen (Maritta Hanhikoski), Saija-Liisa Niemi (Heikki Elgbacka) ja Vuokko Sulkakoski (Pentti Kultalahti).

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii virkansa puolesta vt. kirkkoherra Minna Lainimo. Sihteerin tehtävää niin kirkkovaltuustossa kuin -neuvostossakin hoitaa seurakunnan hallintosihteeri Sari Anttila.

KOKOUKSESSA valittiin myös jäsenet toimikuntiin.

Kiinteistötoimikuntaan vuosille 2021–22 valittiin puheenjohtajaksi Paula Puotinen ja jäseniksi Heino Kangastupa, Markku Kontiainen, Asko Latukka ja Martti Mäkinen sekä varajäseniksi Kari Joutsen, Eero Keto, Tapani Mäkelä ja Saija-Liisa Niemi.

Aikuistyön toimikuntaan valittiin vuosille 2021–22 puheenjohtajaksi vt. kirkkoherra Minna Lainimo ja jäseniksi Kaisa Loiva, Satu Lumiaho ja Arja Niemelä-Kaski.

Diakoniajohtokunta, lähetystyön johtokunta, jumalanpalvelusmusiikkityön toimikunta sekä lapsi- ja nuorisotyön toimikunta on valittu kirkkovaltuuston toimikauden alussa vuosiksi 2019–22.

KIRKKOVALTUUSTO hyväksyi kokouksessaan päivitetyn sopimuksen Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteristä.

Aluekeskusrekisteri hoitaa osan aiemmin Evijärven seurakunnan kirkkoherranvirastolle kuuluneista tehtävistä, kuten jäsenrekisterin pidon ja rekisteröintitehtäviä.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan nykyään suoraan aluekeskusrekisteristä. Myös avioliiton esteiden tutkinta suoritetaan aluekeskusrekisterissä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.