Liukkaus ja huonot keliolosuhteet yllättivät autoilijan Vimpelissä

Sunnuntaina kello 17:00 aikoihin Vimpelin Sääksjärvellä tapahtui liikenneonnettomuus Vanhanpihantien ja Veteliin johtavan tien 750 risteyksessä. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöautoa ja kolme ihmistä. Vetelin suunnasta tietä 750 tullut auto oli osunut vastaantulevan auton kylkeen. Ensihoidon yksikkö tuli paikalle ja tarkasti onnettomuudessa olleet henkilöt. Autot romuttuivat pahoin ja siirrettiin paikalta hinauspalvelun toimesta. Onnettomuuspaikalla tie oli jäinen ja liukas.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.