Pietarsaarelaisessa omakotitalossa tulipalo

Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta 1.1.2021 kello 22:39.

Perjantai-iltana 1.1.2021 pelastuslaitokselle tuli hälytys Pietarsaaressa Honkatiellä sijaitsevaan kohteeseen, jossa puolitoistakerroksisen omakotitalon yläkerran makuuhuoneessa syttynyt irtaimistoa palamaan. Puoliltaöin tulleen tiedotteen mukaan pelastuslaitos oli saanut palon sammutettua ja asunto oli tuuletettu. Tehtävään osallistui kuusi pelastuslaitoksen yksikköä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.