Järvi-Pohjanmaan koronatartujen määrä jatkaa kasvuaan

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 265. Sairaalahoidossa on muutamia koronapotilaita.

Kahden edeltävän viikon ilmaantuvuus on 42,5/100 000 asukasta kohden, yhteensä 82 tapausta.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki täsmensi aiemmin annettua matkustussuositusta. Leviämisvaiheessa olevalle pääkaupunkiseudulle matkustamista tulee edelleen välttää. Tartuntaketjujen leviämisen ehkäisemiseksi suositellaan välttämään tarpeetonta liikkumista myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sisällä ja harkitsemaan tarkkaan myös maakunnan ulkopuolelle matkustamisen tarpeellisuutta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 46 001. Eilen tutkittiin 274 näytett

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.