Maakunnassa torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 40 517. Eilen tutkittiin 334 näytettä.

Altistuminen Kauhajoella ja Seinäjoella

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on oleskellut Valkoinen Puu -kahvilassa Kauhajoella maanantaina 2.11.2020 klo 11.00–15.00. Kahvilassa on ollut maskisuositus ja turvaväleistä on huolehdittu, joten kahvilassa asioineiden tartuntariski arvioidaan pieneksi. Lähikontaktit on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Tilannetta on arvioitu yhteistyössä sekä sairaanhoitopiirin että kunnan tartuntatautiviranomaisten kanssa. Asiakkaita kehotetaan kuitenkin seuraamaan oireita 14 vrk:n ajan. Jos lieviäkin koronaan sopivia oireita ilmaantuu, kehotetaan ottamaan yhteyttä omaan terveyskeskukseen. Terveyskeskuksen ollessa suljettuna pyydämme ottamaan yhteyttä maakunnalliseen päivystysapuun 116117.

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut Seinäjoella Pohjan Purtava -lounaskahvilassa maanantaina 2.11.2020 klo 10.30-11.00. Turvallisista hygieniakäytänteistä on huolehdittu, ja asiakkaiden osalta tartuntariskiä pidetään pienenä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.