Sydänviikkoa vietetään Järviseudulla retkeillen ja verkossa

Julkaistu:

Aihe:

SYDÄNVIIKKOA vietetään tänä vuonna 27.9.–4.10. Sen aikana on myös maailman sydänpäivä, joka on 29. syyskuuta.

Iso osa sydänviikkoa ovat Sydän 2020 -virtuaalimessut, jotka pidetään 25.9.–4.10. Messujen ohjelma sisältää monia mielenkiintoisia esityksiä, keskusteluja, tietoiskuja ja myös viihdettä. Niihin ilmoittaudutaan osoitteessa sydan.fi/sydan2020.

Suoraa lähetystä voi seurata verkossa ilmaiseksi perjantaina 25. syyskuuta kello 15–17 ja lauantaina 26. syyskuuta kello 13–16. Messusisältöjä pääsee katsomaan muinakin aikoina, mutta ilman vuorovaikutteisuutta.

JÄRVISEUDULLA sydänviikkoa vietetään retkeillen. Järviseudun sydänyhdistys liikuttaa perheittäin, pareittain ja yksittäin kolmessa kohteessa.

Mainos

Evijärvellä reippaillaan Rantaraitilla. Lähtöpaikkana on Laavuska torstaina 1. lokakuuta kello 17.30.

Lappajärvellä kävellään Kalatiellä lauantaina 3. lokakuuta kello 14.

Vimpelissä liikunta jatkuu vielä Sydänviikon jälkeen. Välilaskusta lähdetään Vaaran askelmille torstaina 8. lokakuuta kello 17.30.

–Kaikenlaista mukavaa on tiedossa, Leena Uusitalo Järviseudun sydänyhdistyksestä kertoo. –Sydänviikko on otollista aikaa hyötyliikunnalle metsässä puolukoita tai sieniä noukkien. Tervetuloa luontoon ja metsään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.