Myllysillan saneeraus käynnissä Alajärvellä

ALAJÄRVENTIEN (7120) varrella keskustassa on käynnissä kaksi tiehanketta, jotka vaikuttavat liikenteeseen.

Kiventien alkupään kunnostus on käynnistynyt jo aiemmin, minkä vuoksi tielle on rakennettu tilapäinen liittymä Halpa-Hallin pihan kautta. Eilen käynnistyi Myllysillan saneeraus, jonka seinäjokinen Infrarakenne toteuttaa yhteistyössä ely-keskuksen kanssa. Sen arvioitu kesto on kolme viikkoa, kertoi Johannes Herrala. 70-luvulla rakennettu silta perusparannetaan siltatarkastuksessa huomattujen tarpeiden mukaan: reunapalkit korjataan ja sillan maatukiin rakennetaan reunamuurit.

Kulku sillan kautta onnistuu työmaasta huolimatta, mutta tiellä liikkujilta toivotaan valppautta ja varovaisuutta. –Maanantaina alkaa vesipiikkaus, joka voi haitata näkyvyyttä, erityisesti kevyenliikenteen puolella. Koitamme suojata kyllä mahdollisimman hyvin. Jos ei ole pakko käyttää tätä reittiä, kannattaa mennä vaihtoehtoista tietä, Herrala evästää.

Korjauksen kustannusarvio on alle 50 000 euroa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.