Onko Sivuluisurockille luvassa jatkoa? ”Todennäköisemmin on kuin ei ole”, vastaa Ville Nieminen

Ville Nieminen kertoo, että Sivuluisurockin jatkosta ei ole vielä ehditty keskustella syvällisemmin. Arkistokuva.

Julkaistu:

Aihe:

KUTEN viime viikon Järviseudun Sanomissa kerrottiin, markkinalauantaina toistamiseen järjestetty Sivuluisurock jäi hieman tappiolle. Vajaat tuhat festarivierasta kerännyt tapahtuma jäi kävijätavoitteestaan. Tapahtuma jäi pakkaselle myös sen takia, että koronasta aiheutui lisäkuluja.

Yksi tapahtuman järjestäjistä, Pub Sivuluisun Ville Nieminen kertoo vielä oman näkemyksensä tapahtuman onnistumisesta.

–Tapahtumana se onnistui hyvin. Siitä ollaan saatu kiitosta. Vierailijat ja varsinkin artistit tykkäsivät, että hoidimme heidän asiansa hyvin, hän kertoo. –Mutta taloudellinen puoli haukkasi vähän paskaa tänä vuonna.

Tarkemmin hän ei halua avata menetettyjä rahasummia julkisuudessa.

–Jälkikäteen voi sanoa, että tapahtuman järjestäminen oli virhe — mutta eihän sitä ikinä voi tietää. Yrittäminen on sellaista, että riskejä otetaan. Joskus se onnistuu ja joskus ei, ja tällä kertaa se ei kauhean hyvin onnistunut, yrittäjän näkökulmasta siis.

–Kiitos kaikille kävijöille, jotka tulivat paikalle, hän lisää.

SIITÄ, onko Sivuluisurockille luvassa jatkoa ensi vuonna, ei ole vielä ehditty keskustella syvällisemmin.

Mainos

–Eiköhän se lokakuussa viimeistään selviä, onko jatkoa tulossa. Mutta todennäköisemmin on kuin ei ole, Nieminen arvioi.

PUB SIVULUISU on koronarajoitusten vuoksi tällä hetkellä supistanut aukioloaikojaan pelkkiin perjantaihin ja lauantaihin. Klubi-illat on myös peruttu toistaiseksi.

–Asiakkaita on ollut ihan kivasti. Se on hyvää bisnestä.

Aiemmin kesällä uutisoitiin, että Kortesjärven entisessä päiväkodissa, jonka Sivuluisun miehet ostivat ja remontoivat, aloittaa syyskuun alusta itsenäinen lasten ja nuorten asumiskoti Päivärinne. Rakennustyöt ovat kuitenkin viivästyneet viikolla, ja ne saadaan valmiiksi vasta kuluvalla viikolla.

–Asiakkaita alkaa tippua tässä syksyn mittaan.

Asumiskotitoiminnan omistaa Niemisen, Jussi Tuomaalan, Tenyo Tenevin ja Mikko Huhdanpään Juosvil oy. Asumiskodin työntekijät ovat siis töissä Niemisellä ja kumppaneilla.

–Hyvä kysymys, miksi lähdimme tällaiseen. Mutta emme halua rajata liiketoimintaamme oikeastaan mihinkään, vaan toimimme kaikilla mahdollisilla toimialoilla, joihin meillä on ajatuksia ja mahdollisuuksia, Niemienen kertoo. –Juosvil oy:n päätoimialaksi itse asiassa vaihdettiin lasten ja nuorten asumiskotihomma. Tulevaisuudessa liikevaihdosta suurin osa tulee sieltä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.