Vimpelissä maastopalo

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin puolella, Patanan tekojärven kaakkoispuolella sijaitsevalla Kettukankaalla havaittiin maastopalo perjantai-iltana kello 18 jälkeen. Palon sijainti oli ensimmäisissä pelastuslaitoksen tiedotteissa ilmoitettu Vetelin puolella olevalle Puukkoniemenkankaalle.

Illalla kello 20:28 tulleen pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan palo oli saatu rajattua hehtaarin kokoiselle alueelle ja käynnissä oli  jälkisammutustyö.

Paloa oli sammuttamassa pelastuslaitoksen yksiköt Perhosta, Vimpelistä ja Lappajärveltä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.