Anttilalle jatkosopimus Vetoon

VIMPELIN Veto on solminut seuran omiin kasvatteihin kuuluvan Elmeri Anttilan kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. 20-vuotias Anttila on pelannut 57 runkosarjan ottelua miesten Superpesiksessä.

Anttilalle oli selkeitä syitä sille, miksi hänen Superpesis-uransa jatkuu Vedossa.

–Veto on kasvattajaseurani ja hieno seura. Olen päässyt pelaamaan roolia, jota itse haluan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiini kuuluu voittaa suomenmestaruus ja päästä olemaan suuressa roolissa ja vaikuttaa vahvasti siihen, että joukkue saa mestaruuden.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.