Jääkiekkokausi käynnistyy Alajärvellä

JÄÄKIEKKOKAUSI käynnistyy Alajärvellä 6.–7. elokuuta, kun JKH Areenalla pidetään erityisesti luistelun ja pelitaitojen kehittämiseen suunnattu harjoitteluleiri 2004–2010 syntyneille pelaajille. Mukaan on vielä mahdollista ilmoittautua Järviseudun pallokerhon nettisivujen kautta.  

JPK:n alaiset joukkueet aloittavat harjoittelun 10. elokuuta alkavalla viikolla. Tällä kaudella JPK:lla on ikäluokkajoukkueet alle 17- (2004–2005 syntyneet), alle 15- (2006 syntyneet), alle 14- (2007 syntyneet), alle 13- (2008 syntyneet), alle 12- (2009 syntyneet), alle 11- (2010 syntyneet), alle 10- (2011 syntyneet) ja alle 9-vuotiaille (2012 syntyneet).

–Lisäksi seuran miesten edustusjoukkue pelaa Keskimaan alueen kolmosdivisioonaa. Naisilla on kattavasti harrastetoimintaa sekä kaikkein pienimmille on tarjolla luistelu- ja kiekkokoulu, jossa myös tytöille on suunnattu oma ryhmänsä, JPK:n valmennuspäällikkö Jussi Virtanen kertoo.

LUISTELU- ja kiekkokoulu aloittaa toimintansa tiistaina 29. syyskuuta.

–Opettaminen tapahtuu pelien ja leikkien avulla lapsen taitotaso huomioiden. Alkuun pääsee helposti, sillä pakollisia varusteita ovat vain luistimet ja ristikollinen kypärä. Syyskuussa luistelu- ja kiekkokoulusta tiedotetaan lisää, ja kannattaakin ottaa seurantaan JPK:n sosiaalinen media sekä nettisivut.

Virtanen kertoo, että lasten sekä nuorten toiminnassa tärkeitä arvoja toiminnalle ovat hauskuus, yhdessä tekeminen ja toisten kunnioittaminen. Tämän lisäksi seuratoiminnassa koetaan tärkeänä, että toiminnassa yksilöä huomioidaan jokaisessa joukkueen tapahtumassa ja että ympäristö on mielekäs ja pelinomainen ja ruokkisi ennestään innostusta lajia kohtaan.

–Uudet harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kaikkiin seuran alla toimiviin joukkueisiin ja ryhmiin.

JÄÄHALLIN vuorovaraustilanne on edelleen hyvä, Virtanen kertoo.

–Ainut vapaa iltavuoro on maanantaina kello 20.15 alkaen. Pelien alkaessa myös viikonloput ovat toisinaan täyteen varattu.

Päivisin jäähalli on usein koululaisten käytössä.

–Jäähallilta löytyy yleisövuoroja useampia viikossa sekä mailattomaan luisteluun tarkoitettu kaupungin perhevuoro viikonloppuna. Ajat voivat otteluista johtuen vaihtua, ja ne kannattaa tarkistaa seuran nettisivujen jäävuorokalenterista.

ALKAVA kausi on toinen, kun Järviseudun jäähalli kantaa Järviseudun kiinteistöhuollon nimeä ja tunnetaan JKH Areenana.

–Areena on varustettu nykyaikaisella liigatason turvakaukalolla, joka useimmista halleista vielä puuttuu.

Viimeisimpänä hallille on hankittu lämmöntalteenottojärjestelmä, joka muun muassa nostaa hallin lämpötilaa katsojaystävällisempään suuntaan, sekä energiatehokkaat led-valot.

–Tänä kesänä myös pukuhuoneet ovat kokeneet kohennuksen, kun ne on sekä maalattu että matot uusittu. Myös kuivaustilaa varusteille on reilummin katsomon alla.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.