LaVelle sisumitaleja piirinmestaruuskisoista

Antti Tenhunen kiskaisi komeasti piirinmestaruuskultaa moukarissa. Kuva: Juho-Joel Mäenpää
Antti Tenhunen kiskaisi komeasti piirinmestaruuskultaa moukarissa. Kuva: Juho-Joel Mäenpää
Antti Tenhunen kiskaisi komeasti piirinmestaruuskultaa moukarissa. Kuva: Juho-Joel Mäenpää
Antti Tenhunen kiskaisi komeasti piirinmestaruuskultaa moukarissa. Kuva: Juho-Joel Mäenpää

VIIKONLOPPUNA kisailtiin sisuikäisten eli 9–15-vuotiaiden yleisurheilun piirinmestaruuksista. Kolmipäiväiset kisat pidettiin tänä vuonna Töysässä, Lapualla ja Seinäjoella.

Kolmen päivän aikana kisaamassa oli yhteensä 646 nuorta yleisurheilijan alkua. Sää suosi kisojen viimeisenä päivänä, mutta torstain ja lauantain kylmä, sateinen ja tuulinen sää toi lisähaastetta erityisesti juoksuihin ja hyppyihin.

Antti Tenhunen voitti P11-sarjan moukarin piirinmestaruuden hienosti tuloksella 25,01. LaVen mitaliputki jatkui Töysässä kultaisena, sillä Mäenpään siskokset Jenna-Justiina (T11-sarja) ja Janna-Juulia (T15-sarja) voittivat molemmat piirinmestaruuskultaa seipäässä.

Mainos

Lapualla Emma Latvala hyppäsi pituutta T12-sarjassa pronssimitalin arvoisesti tuloksella 410. Latvalan mitalisaldo viikonlopulta oli yhteensä kolme mitalia, sillä hän hyppäsi Seinäjoella T12 korkeudessa hienosti piirinmestariksi uudella ennätyksellään 1,38 ja loikki T12 kolmiloikassa pronssimitalille omalla ennätyksellään 8,40.

Janna-Juulia Mäenpää juoksi Lapuan PM-kisassa vuotta vanhempien T15-sarjan 300 metrin aitojen hopeamitalistiksi, hyppäsi haastavissa tuulissa hopeaa T15 pituudessa uudella ennätyksellään 503 ja urakoi vielä seuraavana päivänä Seinäjoella ennätyksensä 13.26 T15-sarjan 80 metrin pika-aidoissa sijoittuen neljänneksi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.