Yleisurheilun aluemestaruuksista taisteltiin viikonloppuna

LÄNTISEN alueen aluemestaruuskilpailut järjestettiin tänä kesänä Kauhavalla ja Alajärvellä. Kauhavalle kokoontui yhteensä 177 urheilijaa. Aluemestaruuskilpailun toinen päivä taas keräsi Alajärvelle yhteensä 159 urheilijaa kisaamaan N/M/M17/N17-sarjoissa.

Lappajärven Veikoilta urheilemassa oli viisi yleisurheilijaa, jotka saavuttivat kaksi aluemestaruusmitalia ja kuusi pistesijaa. Aluemestaruuskultaa heitti M17 kiekossa omalla ennätyksellään 47,90 Juho-Joel Mäenpää. LaVen toinen mitali tuli N17 seipäästä, jossa nuori Janna-Juulia Mäenpää hyppäsi pronssille.

Väkeväisten siskoksista molemmat hyppäsivät neljännelle sijalle. Jutta Väkeväinen kilpaili naisten korkeudessa (164) ja Petra Väkeväinen oli N17 kolmiloikassa hienosti neljäs tuloksella 10,75. Petra Väkeväinen urakoi viikonloppuna ottelijan tavoin useamman lajin heittäen keihäässä N17-sarjan neljänneksi ja hypäten pituudessa uuden hienon ennätyksen (516) sijoittuen kuudenneksi. LaVen tytöt nappasivat perättäiset pistesijat, sillä Janna-Juulia Mäenpää oli pituuden N17-sarjassa seitsemäs. Terhi Kangastie heitti kovatasoisessa moukarikisassa N17-sarjan kahdeksanneksi.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.