Vimpelin positiivisin on Linda Can

Linda Can valittiin Vimpelin positiivisimmaksi. Kuva: Susanna Korkiatupa / Vimpelin Yrittäjät ry
Linda Can valittiin Vimpelin positiivisimmaksi. Kuva: Susanna Korkiatupa / Vimpelin Yrittäjät ry
Linda Can valittiin Vimpelin positiivisimmaksi. Kuva: Susanna Korkiatupa / Vimpelin Yrittäjät ry
Linda Can valittiin Vimpelin positiivisimmaksi. Kuva: Susanna Korkiatupa / Vimpelin Yrittäjät ry
Vimpelin positiivisimmaksi on valittu My-Linda Pizzeriaa pyörittävä Linda Can. Vimpelin Yrittäjät järjestivät äänestyksen kolmatta kertaa.

Perusteluissa todetaan muun muassa, että Can on ina iloinen ja pitää juuri palveltavia asiakkaitaan tärkeimpinä. ”Täydellistä palvelua alansa parhaalta yrittäjältä. Aina iloinen ja positiivinen, kysyy myös usein mitä minulle kuuluu, josta välittyy hänen välittämisensä ja halunsa olla osa yhteisöämme. Valovoimainen ihminen! Toiset huomioon ottava nöyrä sitkeä ja kiitollinen yrittäjä.”

Linda Can on muuttanut Suomeen Kosovosta. Hän on saanut lukuisia ystäviä Vimpelistä. Vimpelissä hän on asunut nyt kuusi vuotta, kertoi Vimpelin Yrittäjien sihteeri Susanna Korkiatupa.

Tämä huomioitiin myös äänestäjien perusteluissa: ”Uusi kasvo täällä ja tuonut paljon piristystä tänne! Aina ystävällinen, vaikka on yksin, ilman sukua täällä kylmässä pohjolassa. Ei ollenkaan sisäänpäin kääntynyt. On avoin, ihana yritteliäs, vaikka raskaan tien on kulkenut. Linda ei ole paljoa saanut, mutta silti jaksaa antaa ihan kaikkensa. Olisi aika antaa hänelle takaisin jotain. Iloinen tulokas Vimpeliin.”

Perusteluissa tuli esille, että Linda ottaa huomioon kaiken ikäiset – myös lapset.

–Jäänyt hyvä muisto, kun hieman pienempänä kävin virpomassa pizzeriassa. Linda halusi ottaa musta ja kaveristani kuvan, kun olimme niin suloisia, eräs äänestäjä kertoi.

TÄLLÄ kertaa positiivisinta äänestettäessä kuntalaiset saivat ehdottaa henkilöitä esivaalissa. Finaaliin valittiin neljä eniten ääniä saanutta: Annukka Lehto, Tuija Isoketo, Linda Can ja Elina Rantalahti.

–Esivaali tehtiin, jotta varsinaiseen äänestykseen löytyisi aidosti henkilöitä, jotka vimpeliläiset kokevat positiivisina. Esivaali helpotti myös tulosseurantaa ja ääntenlaskentaa, totesi Korkiatupa.

Äänestäminen tapahtui verkkolomakkeella. Ääniä annettiin 369, joten äänimäärä lähes kolminkertaistui viime vuodesta. Linda Can keräsi 130 ääntä.

–Tämänkertaisessa äänestyksessä minua ilahdutti se, että lähes kaikki ehdokkaat ovat palveluyrittäjiä. Vaikka äänestyksen tarkoitus ei ole nostaa yrittäjyyttä esiin, niin on mukava huomata, että Patruunantien yrittäjillä on selvästi paikka vimpeliläisten sydämissä ja moni heistä tuo kuntaa esille positiivisesti. Arkiset kohtaamiset ovat monelle tärkeitä ja jääneet monille mieleen. Kuntalaiset myös arvostavat vastikkeetonta, yhteisön hyväksi tehtyä työtä, tämäkin näkyi perusteluissa. Kaikki äänestyksessä mukana olleet saivat hyvän määrän ääniä ja hienoja perusteluja, Korkiatupa kertoi.

–Perusteluita oli mukava lukea, ja lähetimme kaikille omat perustelut vielä nähtäväksi. Monissa perusteluissa korostui aitous, toisten pyyteetön ilahduttaminen ja auttaminen, ihmisten kohtaaminen ja aurinkoinen asenne elämään. Myös Vimpelin esille tuominen positiivisessa mielessä näkyi vastauksissa.

Vimpelin Yrittäjät arpoi äänestäneiden kesken 50 euron lahjakortin, jonka voi käyttää vimpeliläisessä liikkeessä. Lahjakortin voitti Kristiina Hilli.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.