Pohjanmaan poliisin viikkotiedote

Poliisi tiedotti 4 - 8.5 2020 tapahtumista Pohjanmaan alueella.

Maanantaina 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa aamupäivällä Kortesjärvellä. Poliisi pysäytti auton ja kuljettaja puhalsi yli kahden promillen tuloksen mittariin. Ajokorttikaan ei ollut enää voimassa. Mukana autossa oli auton omistaja, joka vastaa aikanaan auton luovuttamisesta päihtyneelle ja kortittomalle.

Evijärveltä poliisi tavoitti maanantaina keskipäivällä paikkakuntalaisen miehen, joka oli lähtenyt asioimaan traktorillaan. Asiassa tutkitaan törkeää rattijuopumusta ja kortitta ajoa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.