Team Alajärvi puolimatkassa maailman ympäri

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuoden alusta alkanut Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen tavoitteena on ollut motivoida asukkaita hyödyntämään kaupungin liikuntapaikkoja ja innostaa ihmisiä liikkumaan itselle sopivalla tavalla. Liikunta-Aalto on tarjonnut kaupungin asukkaille, eli Team Alajärvelle eri liikuntalajien digitaalista valmennusmateriaalia, testejä, kuntoiluohjelmia sekä tapahtumia (www.liikunta-aalto.fi)

Liikunta-Aallon sivulle on kerätty kuntoilusuorituksia Team Alajärven yhteiseen harjoituspäiväkirjaan. Liikuntasuoritusten yhteissaldo näkyy Liikunta-Aallon sivulla ajantasaisena. Team Alajärven seuraavana välitavoitteena on kerätä kilometrejä maapallon ympäryksen verran eli 40.075 km. Maaginen puoliväli saavutettiin tänään 24.4.2020. Liikunta-Aallon hankepäällikkö Henna Matintupa toteaa olevansa erittäin ylpeä Team Alajärvestä ja sen aktiivisuudesta. -Loppumatka maapallon ympäri taittunee vielä nopeammin kesälajien, muun muassa pyöräilyn, tullessa mukaan.

Mainos

Puolimatkan saavuttamisesta innostuneena Team Alajärvi haastaa kaikki Suomen kunnat mukaan liikkumaan! Team Alajärvelle kilometrejä on nyt kertynyt asukasta kohden 2,2 kilometriä. Kuulostaa vähältä, mutta jos esimerkiksi Helsingissä olisi samainen kampanja, vaatisi samaan pääseminen yhteensä jopa noin 1,5 miljoonaa kilometriä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.