Tukihaku yksinyrittäjille

Julkaistu:

Aihe:

EVIJÄRVEN ja Kauhavan kunnat avaavat tukihaun yksinyrittäjiä varten tällä viikolla.

Kyseessä on 2 000 euron suuruinen kertakorvaus, jolla katetaan elinkeinon harjoittamisesta johtuvia menoja. Se haetaan kunnalta.

Avustusta myönnetään päätoimisille yksinyrittäjille, joiden taloustilanne on heikentynyt nimenomaan covid-19-pandemiasta johtuen. Sen myöntämisen edellytyksenä on, että yrittäjillä arvioidaan olevan edellytykset kannattavaan toimintaan.

Päätoimisella yksinyrittäjällä tarkoitetaan yrittäjää, joka on YEL-rekisterissä tai joka voi esittää vähintään vuosittaisen 20 000 euron yrittäjätulon tai laskutuksen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.