Alajärven ja Vimpelin koululaisille lounasta maanantaista lähtien

Alajärven sivistystoimi valmistelee yhteistyössä Alajärven ja Vimpelin ravitsemuspalveluiden kanssa etäopetuksessa olevien esi- ja perusopetuksen sekä lukion opiskelijoiden lounaan tarjoamista tarvitseville 6.4.2020 alkaen.

–Lounas jaetaan ennalta sovituissa jakelupisteissä, tiedotti sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto.  

Jakelupisteiksi on Alajärvellä määritelty Paavolan, Myllykankaan ja Uusikylän sekä Taimelan koulut. Vimpelissä jakelupaikkana toimii Aapiskujan koulu.

Lounas jaetaan kylmäannoksina, jotka voi lämmittää kotona. Jaettavat annokset ovat yksittäispakattuja ja niiden säilytysaika on merkitty pakkauksiin. Kaikki annokset ovat laktoosittomia. Muut ruoka-aineallergiat huomioidaan erikseen tilausta tehdessä.

Mikäli oppilas tarvitsee jakelupisteeltä noudettavan lounaan, tulee siitä ilmoittaa Wilma-viestillä Alajärvellä Irma Hautalalle, Taimelassa Marjatta Hautaniemellä ja Vimpelissä Anni Niemitalolle. Viestistä tulee käydä ilmi oppilaan nimi, tarvittavien annosten määrä viikossa, noutopiste sekä mahdollinen erityisruokavalio. Seuraavan viikon ruuat tilataan aina viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona. Ensi viikon aterioita koskevat viestit tulee siis lähettää viimeistään keskiviikkona 1.4.2020 klo 15.00 mennessä. Tilaus on sitova ja annoksia noudettaessa tulee noudattaa erityisen tarkasti noutopisteessä olevia ohjeita. Ruokaa noudettaessa jakelupisteellä ei ole henkilökuntaa paikalla ja noutajien tulee myös noudattaa yleisiä koronavirukselta suojautumisesta annettuja ohjeita.

Alajärven jakelupisteissä on maanantaina noudettavissa maanantain ja tiistain annokset sekä keskiviikkona loppuviikon annokset. Jakelu on avoinna kello 11.00-13.00.

Vimpelin jakelupisteestä saa maanantaista keskiviikkoon sen päivän aterian, torstaina sekä torstain että perjantain aterian. Jakelu on avoinna kello 11.00-13.00.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.