Hautamäki tyytyväinen Mikkelin SM-rallin kakkostilaan: ”Nämä oli enempi kuin tärkeät pisteet”

Ville Hautamäki ja Mika Juntunen tekivät Mikkelin SM-rallissa tarkkaa työtä. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kokenut sarjan kiertäjä tietää, että liika takamatka kauden alussa vaikeuttaa loppukaudesta tavoitteita. Hautamäen ja kartanlukija Mika Juntusen kilpailu sujui tuloksellisesti tasaisesti. Pohja-aika tuli seitsemännellä erikoiskokeella, muilla oltiin muutaman sekunnin kärkeä perässä. Lopuksi luokan voittanutta Jaro Kinnusta ei ollut nyt mahdollista haastaa ja maalissa eroa häneen jäi 22,1 sekuntia.

–Alku oli kyllä meiltä nihkeä. Autoon ennen kisaa tehdyt muutokset eivät täysin onnistuneet. Kakkostila oli hyvä. Ei ollut helppo lähteä Rovaniemen ulosajon jälkeen Mikkeliin. Mokata ei saanut. En saanut autoon tarvittavaa luottoa, eikä muutoksia kilpailun aikana pystynyt tekemään. Varsinkin kaksi viimeistä erikoiskoetta puristettiin tarkasti, että pidettäisiin kakkostila, pisteissä Mikkelin jälkeen viidentenä oleva Hautamäki sanaili.

Hän näkee SM2-luokan tämän hetkisen tilanteen vähintäänkin mielenkiintoisena. –Luokassa on ollut kahdessa osakilpailussa eniten kilpailijoita sarjassa ja on useita, ketkä ajavat kärjessä. Kilvanajoa on laajemmalta ja nytkin pisteitä ajatellen pakka meni aika sekaisin.

Mainos

Talven kolmas osakilpailu ajetaan Joensuussa 28.-29.2.

Pistetilanne SM2-luokassa Mikkelin jälkeen: 1) Jussi Lindberg 40, 2)Anssi Rytkönen 38, 3) Arttu Lähdeniemi 25, 4) Jaro Kinnunen 25, 5) Ville Hautamäki 24, 6) Riku Tahko

Vesa Rauhala

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.