Lomatoimen ja maaseutuhallinnon päätoimipaikat Kortesjärveltä väistöön

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupungin lomatoimen ja maaseutuhallinnon päätoimipaikat siirtyivät maanantaista lähtien väistötiloihin. Maaseutuhallinto muuttaa Ylihärmän palvelutoimistoon ja lomatoimi sekä turkishanke Alahärmän palvelutoimistoon.

Kortesjärvellä palvelee jatkossa keskiviikkoisin (22.1. alkaen) maaseutuhallinnon ja tiistaisin lomatoimen sivutoimipiste (21.1. alkaen). Toimipisteeseen on käynti rakennuksen pääsisäänkäynnin vastakkaiselta eli vanhainkodin puolelta.

Maaseutu- ja lomatoimen ja Turkistuotto-hankkeen henkilökunnan tavoittaa kännykkänumeroista, jotka löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.