Henkilöauton ulosajo Vimpelissä

Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta Vimpelissä lauantaina 23.11.2019 kello 11:20.

Tien liukkaus yllätti henkilöauton kuljettajan Vimpelissä. Tapahtumapaikka oli Isokankaanmäelle noustaessa Sääksjärven suuntaan. Yksin matkassa ollut henkilöauton kuljettaja pääsi ajoneuvosta pois sivullisten auttamana.

Pelastuslaitos varoittaa yllättävästä liukkaudesta lämpötilan lähennellessä pakkaslukemia.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.