Iloinen päivä Purmojärvellä

PURMOJÄRVEN koululla järjestetään ensi viikon lauantaina 9. marraskuuta Iloinen päivä -perhetapahtuma. Sen toteuttavat MLL Kortesjärvi, 4H, Pop-pankki ja Joheco oy.

Kello 10.30 alkavan ja yhteen jatkuvan tapahtuman ohjelmassa on pomppulinna, hius- ja kasvomaalausta ja 4H:n piste. Poppikaijan voi tavata kello 10.30–11 ja 12–12.30 välisenä aikana, ja lastenmusiikkiteatteriduo Mimi ja Kuku esiintyy yhdeltätoista.

–Lisäksi tarjoamme donitsin ja kahvia tai mehua kaikille tapahtumaan saapuville. MLL Kortesjärven toiminnan tukemiseen on vapaaehtoinen kahvimaksu, Maria Lindholm kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.