Syyskuun lopussa 5202 työtöntä työnhakijaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Työttömien työnhakijoiden osuus Etelä-Pohjanmaan työvoimasta oli 6,1 prosenttia. Lukema oli Manner-Suomen toiseksi alhaisin Pohjanmaan (5,8 %) jälkeen. Koko maassa työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli 8,6 prosenttia.

Työttömien työnhakijoiden määrät jatkoivat laskuaan suurimassa osassa ELY-alueita. Työttömyys kasvoi Satakunnassa, Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Suhteellisesti eniten laskua oli Varsinais-Suomessa, Hämeessä ja Kainuussa. Etelä-Pohjanmaalla työttömyys laski kaikissa seutukunnissa. Alhaisimmat työttömien työnhakijoiden osuudet olivat Evijärvellä, Teuvalla, Kuortaneella ja Vimpelissä.

Tiedot ilmenevät työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.