• Tuomas Männistö, Eija Niemistö, Eeva Arpala, Päivi Kultalahti, Marita Mattila, Minna Koponen ja Jenni Alanen värjöttelivät tuulisessa syyssäässä Kortesjärven Saarijärvellä. He kiertävät syksyn ja talven aikana kyliä esittelemässä työtään kahvittelun lomassa.
  • Minna Koponen veti taukojumpan.
  • Kortesjärven pelimannien Timo Kielinen.

Kohtaamispaikkoja tarvitaan nyt niin vanhuksille kuin maahanmuuttajillekin

Isomäen maamiesseuran kylätalolla kokoontui torstaina ensimmäinen kiertävä kahvila. Kyse oli yhteisestä kahvihetkestä ja muusta ohjelmasta, jonka lomassa järjestäjätahot eli Aijjoos-toiminta, Aisapari, Suomen kylien Koti kylään -hanke ja SPR:n Kohdataan kylillä ja keskuksissa -hanke esittelivät työtään ja muita ajankohtaisia asioita.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: