Yrittäjät juhlivat Vimpelissä marraskuussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Yrittäjien pyöreitä juhlitaan 50-vuotisjuhlassa Vimpelin Sääksjärvellä, Sääksjärven nuorisoseuran talolla. Ilta alkaa vuosikokouksella ja jatkuu juhlallisuuksilla huipentuen MaryJanes plays Hurriganes -yhtyeen keikkaan. Jatkobileet järjestetään yhteisvoimin Sääksjärven Nuorisoseuran kanssa. Tarjolla on myös street foodia, kun lappajärveläinen Daniel’s Grillbar saapuu nuorisotalon pihalle.

–Yhteistyöllä nuorisoseuran kanssa saamme tästä upean kokonaisuuden. Mahtavaa myös, että Daniel innostui mukaan tähän tapahtumaan. Illan orkesterina nähdään MaryJanes plays Hurriganes, joka vetää Ganesia erinomaisesti. Kaikki ovat tervetulleita jatkokemuihin, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

–Paikkana Sääksjärven nuorisoseuran talo on ihan huippu. Talossa on vanhanajan tunnelmaa, mutta tekniset puitteet ovat tätä päivää, Korkiatupa jatkaa.

Juhlassa annetaan Suomen Yrittäjien timantti- ja yrittäjäristejä niille yrittäjille, joille tulee pyöreitä yrittäjyysvuosia täyteen ja jotka ovat halunneet ristin. Yrittäjäyhdistys maksaa jäsentensä risteistä puolet. Vuosikymmeniä kestänyt yrittäjäura on saavutus, josta voi olla ylpeä ja kiitollinen. Yrittäjäristin timanttiristejä on neljä, 60, 50, 40 ja 30 vuoden yrittäjätoiminnasta huomioimiseen.

–Ristit ovat erittäin arvokkaita kunnianosoituksia. Juhlassamme niitä jaetaan vajaa parikymmentä. Ristit luovuttavat Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Salminen ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi. Myös itse olen mukana tuossa hetkessä. Tämän jälkeen julkistetaan Vuoden yritys, Korkiatupa lisää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.