Kesätapahtumassa esittäytyi Lappajärven uusin ravintola

Miika Lahnalampi, Kristian Hyyppä ja Lappajärven uusin ravintola Terrace Kirppu. Kuvassa oikealla näkyvälle nurmikolle on tulossa esiintymislava.

Julkaistu:

Aihe:

LAUANTAINA vietettiin Nykälänniemellä kesäkauden avajaisia. Tapahtuman järjesti Hotelli Kivitippu yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Sisällä hyvinvointiyrittäjät tarjosivat palveluitaan. Ulkona oli pomppulinnaa ja vanhemmille leikkimielistä soutukilpailua.

Osana kokonaisuutta pelattiin Järviseudun Golfin avauskisa Lappajärvi Open. Pienimmällä lyöntimäärällä kentän kiersivät Veli-Matti Uusipaikka ja Sakarias Kangastie.

MONI kävijä tutustui ensimmäisen kerran Lappajärven uusimpaan ravintolaan. Menneinä vuosina Rantakirppu-nimellä toiminut rantaravintola on nyt terassiravintola Terrace Kirppu.

Pitää kuitenkin vielä kuukauden verran odottaa, ennen kuin ravintolan ovet avataan jokaisena kesäpäivänä.

–Lähiviikkoina auki pitäminen riippuu keleistä, mutta viimeistään juhannuksesta lähtien tämä on auki joka päivä. Siihen asti kannattaa seurata Terrace Kirpun Facebook-sivuja, totesi Kristian Hyyppä.

TERRACE KIRPPU on osa Lappajärven kesäteatteri Oy:n toimintaa. Hyypän mukaan idea ravintolasta lähti viime kesänä siitä, että teatteriasiakkaat kaipasivat sopivaa jatkopaikkaa.

–Aluksi me kolme kesäteatterin omistajaa pyöritämme ravintolaa päivätöiden ohessa.

Omistajat ovat Kristian Hyyppä, puoliso Jenni Hyyppä sekä Miika Lahnalampi.

Mainos

–Ulkopuolista työvoimaa palkkaamme siinä vaiheessa, kun teatterikautta aloitellaan Halkosaaressa.

Siellä startataan 5. heinäkuuta stand up -illalla, jota seuraa kaksi Kari Tapio -aiheisen laulunäytelmän esitystä. Pari suhdetta -musiikkikomedian ensi-ilta on 17. heinäkuuta.

RAVINTOLAN ruokalistalta löytyy muun muassa kanansiipiä ja mozzarellatikkuja. Makkaroihin liha tulee lappajärveläiseltä ylämaankarjan kasvattajalta.

Alkoholilaissa ei anniskeluoikeuksia enää jaeta A-, B- ja C-lupiin. Toisin sanoen Terrace Kirpun anniskeluoikeus kattaa kaikenlaisten alkoholijuomien anniskelun, esimerkiksi niin sanotut väkevät.

–Meillä on tuotteita alajärveläiseltä Punaisen Tuvan Viinitilalta, ja kunhan päästään kesäkauteen, laajennamme nykyistä olutvalikoimaa lähipanimoiden oluilla. Tietenkin täältä saa myös kahvia ja jäätelöä.

Ravintolan ja järvenrannan väliin on tulossa esiintymislava.

–Lavalla esiintyy bändi lauantaisin. Sitä voi kuunnella terassin lisäksi sisältä, koska ravintolan lasiseinän saa avatuksi.

Kesän edetessä samoista tiloista tarjotaan muitakin palveluja. Sieltä voi ostaa lipun kesäteatteriin, tilata Miika Lahnalammen kalastusretken sekä vuokrata vesijetin tai suppilaudan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.