Yhdeksän haki Lappajärven kunnanjohtajaksi

Perjantaina päättyi hakuaika Lappajärven kunnanjohtajan virkaan. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhdeksän. Kunnanjohtajan virkaa ovat hakeneet Maria Ahvenniemi (Lappajärvi), Sami Alasara (Sipoo), Tuomas Koivuniemi (Kauhajoki), Sari Kujala (Lappajärvi), Terhi Kultalahti (Evijärvi), Veikko Kustula (Kauhava), Jarmo Antero Latikka (Ilmajoki), Harri Mulari (Vimpeli) ja Jarkko Savola (Lappajärvi).

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.