Yhdeksän haki Lappajärven kunnanjohtajaksi

Julkaistu:

Aihe:

Perjantaina päättyi hakuaika Lappajärven kunnanjohtajan virkaan. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhdeksän. Kunnanjohtajan virkaa ovat hakeneet Maria Ahvenniemi (Lappajärvi), Sami Alasara (Sipoo), Tuomas Koivuniemi (Kauhajoki), Sari Kujala (Lappajärvi), Terhi Kultalahti (Evijärvi), Veikko Kustula (Kauhava), Jarmo Antero Latikka (Ilmajoki), Harri Mulari (Vimpeli) ja Jarkko Savola (Lappajärvi).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.