Unto Pessinen ja Erkki Niemelä jatkavat

Julkaistu:

Aihe:

MARRASKUUSSA Lappajärven seurakunnan jäsenet valitsivat 15 kirkkovaltuutettua vuosille 2019–2022. Uusi kirkkovaltuusto kokoontui sunnuntaina ensimmäisen kerran ja päätti henkilövalinnoista vuosille 2019 ja 2020.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Unto Pessinen. Hän on ollut tehtävässä aikaisemmat kymmenen vuotta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jukka Viinamäki. He kumpikin ovat keskustalaisten Minun kirkkoni Lappajärvi -listalta.

Samalta ehdokaslistalta kirkkovaltuustoon valittu Erkki Niemelä jatkaa kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana. Hän on hoitanut tehtävää viimeiset kolme vuotta. Puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra Zacharias Onditi.

Keskustalaisten Minun kirkkoni Lappajärvi -listalta kirkkoneuvoston jäseninä ovat Seija Autio, Mikko Kraatari, Jukka Murtoniemi ja Annaleena Rauma.

Kristillisdemokraattien Kristilliset-listalta kirkkoneuvostossa on Erkki Mustikkamaa ja sosiaalidemokraattien Seurakuntalaisen ääni -listalta Maarit Viitala.

Sisäisenä tarkastajana toimivat Mikko Kraatari ja kristillisdemokraattien Maria Viita-aho-Tohni. Seurakunnan tilintarkastusyhteisönä jatkaa KPMG.

Kokouksessa asetettiin suhteellisten vaalien vaalilautakunta, mutta sitä ei tarvittu, sillä kirkkovaltuusto päätti yksimielisesti henkilövalinnoista. Ne oli etukäteen käyty läpi puolueiden ryhmissä.

Kirkkovaltuuston sihteeriksi valittiin seurakunnan talouspäällikkö Mari Heijari.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.