Perjantaina joulupuuro ja lauantaina mitalikahvit

Julkaistu:

Aihe:

PERJANTAINA järjestetään Lappajärven joulunavaus.

–Se on hyvä ajankohta, sillä perjantaista on tasan kuukausi jouluaattoon, sanoo Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala.

Tänä vuonna tapahtuma palaa perinteiselle paikalleen kunnantalon edustalle. Se käynnistyy torven törähdyksellä kello 18.

–Joulunavaus kestää tunnin verran.

Siihen tuntiin mahtuu monenlaista. Saa esimerkiksi maksutta syödä riisipuuroa ja juoda alkoholitonta glögiä. Joulupukki jakaa lapsille karkkeja. Musiikkiesitykset tarjoavat kuultavaa. Löytyy poniratsastusta, mutta myös suurempia hevosvoimia punaisen pinnan alta.

– Viimevuotiseen verrattuna uutta on, että palokunta tuo nähtäväksi kalustoaan.

Mainos

Lisäksi samana iltana syttyvät Maneesintien jouluvalot.

LAUANTAINA pääsee Lappajärvellä nauttimaan täytekakkukahvit, kun Hotelli Kivitipussa juhlitaan Petra Ollin maailmanmestaruutta.

Kello 17 alkavan mitalijuhlan järjestävät Lappajärven Veikot ja Lappajärven kunta. Kustannukset maksaa kunta.

Valtiovallan tervehdyksen painin voimanaiselle ja juhlaväelle tuo politiikan voimanainen, eduskunnan seinäjokelainen puhemies Paula Risikko.

Kahvit nautitaan virallisten puheenvuorojen jälkeen. Musiikista vastaa Idolsissa vähintään neljän parhaan joukkoon edennyt Jere Övermark. Juontamisesta huolehtii MM-painiselostuksista tuttu Jarkko Ala-Huikku.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.