Opintien jatkeeksi rakenteilla silta

Sillan toinen pää jatkaa Opintietä ja toinen pää rantautuu Jukkalan alueelle Rantakylässä. Kuva: Vimpelin Palomiehet ry.
Kevyenliikenteen siltaa rakennetaan Savonjoen yli.

Vimpelissä rakennetaan uutta kevyenliikenteensiltaa, joka lyhentää huomattavasti ainakin Rantakylällä asuvien oppilaitten koulumatkaa ja samalla vähentää liikennettä kapealla ja huonokuntoisella Rantakyläntiellä.

Tiistaina 24.7. nostettiin paikoilleen sillan teräsrunko. Kansi tehdään puusta ja sillan odotetaan valmistuvan elokuun alussa, joten koululaiset pääsevät aloittamaan lukuvuotensa uutta siltaa käyttäen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.