Vasikka-aholle frisbeegolfaamaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vasikka-aholla asuva Jorma Tolonen perusti heinäkuun alussa pihalleen frisbeegolfkentän, joka on lajista kiinnostuneiden vapaassa käytössä. Jo aiemmin pihalla oli perinteinen golfkenttä.

Golftermein kyseessä on lähipelikenttä. Väylien yhteenlaskettu pituus on noin 700 metriä. Ihannetulos on 3, paitsi yhdessä väylässä, joka on par 4. Kentällä on pieni hiekkaestekin, joka tarjoaa haastetta myös frisbeegolffareille.

Mainos

–Ideana tässä on se, että kun Evijärvelle valmistuu ehkä kesän loppuun mennessä frisbeegolfrata kirkonkylään, täällä voi käydä harjoittelemassa, Tolonen sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.