Luvassa hyvää markkinafiilistä

Jukka-Pekka Kujala ja Susanna Korkiatupa odottavat markkinoille jopa 3 000 kävijää.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Markkinat avaa kunnanjohtaja Timo Kärkkäinen. Ohjelmasta vastaavat Tonkka-orkesteri sekä Maritzan markkinakaraoke. Päivän kohokohdaksi voi nousta positiivisimman vimpeliläisen julkistaminen kello 13.

Viime vuonna markkinoilla tehdyn kävijäkyselyn kärkeen kiilasivat tunnelma ja tuttujen tapaaminen, ja niitä on luvassa nytkin, Vimpelin Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Susanna Korkiatupa totesi.

Hänelle markkinoista nousevat ensimmäisenä mieleen lapsuuden kesät, jolloin sai käyttää 20 markkaa, kulkea kavereiden kanssa markkina-alueella ja kokeilla narunvetoa.

-Metrilaku oli ykkösherkku.

Mainos

Viime vuosien parasta antia on ollut We love the 50’s -tapahtuma, jonka Yrittäjät järjestivät markkinoiden ohessa.

Markkinoiden järjestäminen vaatii ison työn suunnittelusta rakennelmien purkuun ja siivoamiseen. Mukana on kymmeniä vapaaehtoisia. 

-Odotamme paikalle jopa kolmea tuhatta kävijää, Kujala kertoi.

Oheisohjelmaa on tarjolla Vesalan korjaamolla Timpan konepäivillä, Saarikentällä Superpesis-ottelut sekä kirkossa Jipun konsertti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.