Aurinko oli tehdä Vedolle tepposet

Joukkuekaverit onnittelivat kunnarin juossutta Jere Saukkoa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ensimmäinen jakso oli Vedon, mutta lähes kolmetuntiseksi venyneen ottelun viimeinen vuoropari oli yllätyksiä täynnä. Haminan Palloilijat lähti takaa-ajoon Vedon juoksurikkaan neljännen sisävuoron jälkeen lukemista 13-1. Ilta-aurinko oli isona apuna, kun Hamina pommitti takakenttää ja kavensi pikku hiljaa tilannetta. Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki käskytti tuimin ilmein, ja yleisöstä otettiin ääntä. Kotijoukkueen kannustajien piina päättyi tilanteessa 13-12, kun Janne Heimonen sai poltettua kaimansa Leppälän tämän kärkkyessä kakkospesää kohti.

Alla ollut pelitauko otti koville Vedon joukkueelle, valmistautuminen peliin ei sujunut toivotulla tavalla eikä hereillä oltu, vaikka Haminan tiedettiin pystyvän yllättämään.

 –Ensimmäinen lyönti meni heti läpi ja sen jälkeen koko eka jakso oli ihan täyttä kuraa meidän puolelta. Todella heikko esitys, en oikein muuta pysty sanomaan. Oltiin äärettömän huonoja, Kivimäki totesi ottelun jälkeen.

Toisella jaksolla sama meno jatkui, vaikka tauolla yritettiin muuttaa suuntaa.

–Jos et valmistautumisessa onnistu yksilötasolla, sitä on vaikea kääntää. Molemmat sai hieman aurinkopalloillakin vähän siellä, tänään oli aurinkoalue kentällä.

–Kolme pistettä, se on ainut mikä tyydyttää. Tähän mennessä on pelattu kolme erittäin laadukasta ottelua, tänään oltiin äärettömän heikkoja. Onneksi on jo sunnuntaina seuraava ottelu, niin päästään parantamaan.

Vedon kokoonpanossa nähtiin lyöjäjokerina Matias Rinta-aho, joka löi kunnarin ja neljä juoksua sekä toi kolme. Kolmospolttajana nähtiin Ville Takala. Ykköspalkittu Perttu Ruuska löi viisi juoksua sekä toi yhden. Jere Saukko: 1+0/2, Arttu Ruuska 2/4, Severi Lassila 2/0, Timo Hanhisalo 1/0, Olli Heikkala 0/3, Sami Haapakoski 0/3, Henri Puputti 0/2.  Vaihtopenkillä peliä seurasivat Mikko Haukkala, Janne Mäkelä ja Mikko Kanala.

–Hyviä lyöntejä, kehui Mäkelä Haminan kiriä ottelun ratkettua ja myönsi auringon olevan paha vastustaja ulkopelissä.

–Ei tässä voi muuta kuin luottaa ja kannustaa, hän luonnehti huilivuorolaisen roolia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.