Kunta käy läpi kiinteistönsä

Esko Leväniemi seisoo kunnan kiinteistöongelmien keskellä. Vasemmalla on Harjuntien toimintakeskus, oikealla Harjun palvelutaloiksi kutsuttuja rivitaloja ja takana Hyytisentien vuokrataloja.

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kunta omistaa monenlaisia rakennuksia. Nyt kunnalle on ryhdytty laatimaan kymmenen vuoden kiinteistöohjelmaa vuosille 2018–2028. Sitä varten perustetussa ohjausryhmässä puheenjohtajana toimii kunnanvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Esko Leväniemi (kesk.). Lue lisää Järviseudun Sanomista 20/2018.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.