Floripan burgereissa paikallista jauhelihaa

Kesäravintola Floripa toimii Järviseudun Golfin klubirakennuksessa. Anne Teixeiran mukaan pihvit kaikkiin burgereihin paistetaan gallowaynaudan jauhelihasta.

Järviseudun Golfseura järjestää kauden avauskilpailun ensi lauantaina 19. toukokuuta. Perinteisesti sitä edeltävät pienet juhlallisuudet, kuten JGS-lipun nosto salkoon ja seremoniallinen avauslyönti.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 20/2018.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.