Floripan burgereissa paikallista jauhelihaa

Julkaistu:

Aihe:

Kesäravintola Floripa toimii Järviseudun Golfin klubirakennuksessa. Anne Teixeiran mukaan pihvit kaikkiin burgereihin paistetaan gallowaynaudan jauhelihasta.

Järviseudun Golfseura järjestää kauden avauskilpailun ensi lauantaina 19. toukokuuta. Perinteisesti sitä edeltävät pienet juhlallisuudet, kuten JGS-lipun nosto salkoon ja seremoniallinen avauslyönti.

Mainos

Lue lisää Järviseudun Sanomista 20/2018.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.