Naisten illassa voimaannutaan

Lappajärven ja lähiseutujen naiset kokoontuvat Kivitippuun keskiviikkona 16.5. pohtimaan työn ja tekemisten merkitystä. Tavoitteena on voimaannuttaa naisia ottamaan elämä omiin käsiinsä, suunnittelemaan sitä ja uskaltamaan hieman enemmän.

Tilaisuuden kello 18 avaa Kivitipun toimitusjohtaja Arja Virtanen ja illan puheenvuoroissa kuullaan muiden muassa Aino Alppisen, Elina Löytömäen ja Sari Kujalan ajatuksia työurasta, opiskelemisesta ja uskaltamisesta .

Lyhyiden puheenvuorojen lisäksi virittäydytään teemaan pienten tehtävien avulla.

Ilmoittautumiset tiistaina 15.5. mennessä: aino.alppinen[at]lappajarvi.fi, tilaisuus on maksuton ja illan aikana juodaan kahvit.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.