Tienpielet puhtaiksi talkoilla

Ympäristö yhdessä siistiksi -tempaus järjestetään nyt toistamiseen Evijärvellä.

Evijärvellä järjestetään tänään ja huomenna Ympäristö yhdessä siistiksi -tempaus, jossa putsataan tienpientareet puhtaaksi roskista koko pitäjän voimin. Kunta haastaa siivoustalkoisiin mukaan kaikki kuntalaiset sekä yhdistykset ja yritykset.

–Ideana on siistiä ympäristön ilmettä kertarysäyksellä ja toivottaa äitienpäivävieraat ja kesä tervetulleeksi, kertoo kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä.

Koululaiset siivoavat koulujen ympäristöt Kirkonkylällä ja Särkikylässä tänään perjantaina. Muiden kuntalaisten siivousvuoro on puolestaan huomenna lauantaina. Kunnantalolla jaetaan jätesäkkejä ja siivottavia tienvarsipätkiä talkoolaisille kello 10–14. Siivousväkeä suositellaan käyttämään huomioliivejä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.